Overblog Seguir este blog
Edit post Administration Create my blog
El polvorín

Un grupo de ultras asalta una representació teatral en el Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona al grito de "Viva Cristo Rey" y "Viva Franco"

1 Abril 2011 , Escrito por El polvorín Etiquetado en #Politica

Vuelven los fascistas de "Cristo Rey" y con total impunidad reaparece el terror ultra en Barcelona, después de la agresión en Terrassa contra el referéndum
Kaos. Antifascista | Hoy


assalt ultra al TNC

Dues persones han interromput la funció de  Gang Bang, que es representa aquests dies a la Sala Tallers del TNC. Segons testimonis de persones que assistien a la representació de l'obra de teatre  dos individus "van  saltar a l'escenari del TNC interrompent la funció de  Gang Bang  cridant 'Viva Cristo rey' i amenaçant els actors!.".  Els atacants han llençat bombes pudoroses, un fet tipificat al codi penal.

L'entitat  E-Cristians va amenaçar l'obra amb una querella  perquè se situa en un local d'oci gai durant el cap de setmana de la visita del Papa, i el turisme pontifici fa incrementar la clientela del local.  Els ultres indentificats amb el lema de "Cristo Rey" responen al perfil dels grups ultradretans catòlics. Aquesta mena d'atacs d'ultres s'han reproduït amb impunitat durant les darreres dècades, amb atacs a cinemes, llibreries o  teatres.

Els dos ultres que han atacat l'escenari han fugit corrents de la sala sense que que se'ls pogués retenir. Així i tot, després dels aplaudiments del públic envers els actors que han restat bocabadats,  l'obra ha continuïtat amb normalitat. Els assaltants han llençat bombes pudoroses, confeccionades amb productes químics, que podrien haver causat una fugida tumultuosa massiva  al recinte amb conseqüències imprevisibles. Aquesta mena d'actes estan castigat pel codi penal espanyol, però habitualment compten amb la impunitat i la indulgència policial i judicial.

Les  crítiques de l'entitat ultraconservadora e-cristians  mantenen un correlat amb aquesta  agressió, ja  que havia demanat la retirada d'aquesta obra del TNC per abordar la relació entre homosexualitat i eEsglésia.  Aquesta obra de teatre  està ambientada en un local d'intercanvi sexual masculí durant la recent visita del papa a Barcelona.

El terrorisme ultra compta amb un llarg historial d'atemptats contra locals gais, sex-shops, saunes i llibreries durant  les darreres dècades. Aquesta activitat terrorista va girar entorn del grup Milícia Catalana, liderada per Carlos Francisoud i  d'orientació ultracatòlica i espanyolista, que tot i la gravetat dels seus atemptats (també contra locals independentistes com els del MDT a Plafrugell, Manresa i Barcelona, o  a la Clínica Dexeus) sempre van ser afavorits pel sistema policial i judical.

Els crits dels atacants de "Viva Cristo Rey!" remeten a un grup paramilitar que va sembrar el terror durant els darrers anys del franquisme i la Transció política.  Aquest grup comptava amb impunitat governativa i estava composta per joves feixistes que anys després han destacat en la seva carrera política conservadora, en el món judicial o l'empresarial, sense haver passat comptes amb la justícia pels seus crims terroristes.

 

Dos personas han interrumpido la función de Gang Bang , que se representa estos días en la Sala Tallers del TNC. Segons testimonis de persones que assistien a la representació de l'obra de teatre dos individus "van saltar a l'escenari del TNC interrompent la funció de Gang Bang cridant 'Viva Cristo rey' i amenaçant els actors!.". Según testimonios de personas que asistían a la representación de la obra de teatro dos individuos "saltaron al escenario del TNC interrumpiendo la función de Gang Bang gritando 'Viva Cristo rey' y amenazando a los actores!.". Els atacants han llençat bombes pudoroses, un fet tipificat al codi penal. Los atacantes han lanzado bombas pudorosas, un hecho tipificado en el código penal.

L'entitat E-Cristians va amenaçar l'obra amb una querella perquè se situa en un local d'oci gai durant el cap de setmana de la visita del Papa, i el turisme pontifici fa incrementar la clientela del local. La entidad E-Cristians amenazó la obra con una querella para que se sitúa en un local de ocio gay durante el fin de semana de la visita del Papa, y el turismo pontificio hace incrementar la clientela del local. Els ultres indentificats amb el lema de "Cristo Rey" responen al perfil dels grups ultradretans catòlics. Los ultras indentificados con el lema de "Cristo Rey" responden al perfil de los grupos ultraderechistas católicos. Aquesta mena d'atacs d'ultres s'han reproduït amb impunitat durant les darreres dècades, amb atacs a cinemes, llibreries o teatres. Este tipo de ataques de ultras se han reproducido con impunidad durante las últimas décadas, con ataques a cines, librerías o teatros.

Els dos ultres que han atacat l'escenari han fugit corrents de la sala sense que que se'ls pogués retenir. Los dos ultras que han atacado el escenario han huido corriendo de la sala sin que que se les pudiera retener. Així i tot, després dels aplaudiments del públic envers els actors que han restat bocabadats, l'obra ha continuïtat amb normalitat. Aun así, después de los aplausos del público hacia los actores que han quedado boquiabiertos, la obra ha continuidad con normalidad. Els assaltants han llençat bombes pudoroses, confeccionades amb productes químics, que podrien haver causat una fugida tumultuosa massiva al recinte amb conseqüències imprevisibles. Los asaltantes han tirado bombas pudorosas, confeccionadas con productos químicos, que podrían haber causado una fuga tumultuosa masiva al recinto con consecuencias imprevisibles. Aquesta mena d'actes estan castigat pel codi penal espanyol, però habitualment compten amb la impunitat i la indulgència policial i judicial. Este tipo de actos están castigado por el código penal español, pero habitualmente cuentan con la impunidad y la indulgencia policial y judicial.

Les crítiques de l'entitat ultraconservadora e-cristians mantenen un correlat amb aquesta agressió, ja que havia demanat la retirada d'aquesta obra del TNC per abordar la relació entre homosexualitat i eEsglésia. Las críticas de la entidad ultraconservadora e-cristianos mantienen un correlato con esta agresión, ya que había pedido la retirada de esta obra del TNC para abordar la relación entre homosexualidad y eEsglésia. Aquesta obra de teatre està ambientada en un local d'intercanvi sexual masculí durant la recent visita del papa a Barcelona. Esta obra de teatro está ambientada en un local de intercambio sexual masculino durante la reciente visita del Papa en Barcelona.

El terrorisme ultra compta amb un llarg historial d'atemptats contra locals gais, sex-shops, saunes i llibreries durant les darreres dècades. El terrorismo ultra cuenta con un largo historial de atentados contra locales gays, sex-shops, saunas y librerías durante las últimas décadas. Aquesta activitat terrorista va girar entorn del grup Milícia Catalana, liderada per Carlos Francisoud i d'orientació ultracatòlica i espanyolista, que tot i la gravetat dels seus atemptats (també contra locals independentistes com els del MDT a Plafrugell, Manresa i Barcelona, o a la Clínica Dexeus) sempre van ser afavorits pel sistema policial i judical. Esta actividad terrorista giró en torno al grupo Milicia Catalana, liderada por Carlos Francisoud y de orientación ultracatólica y españolista, que a pesar de la gravedad de sus atentados (también contra locales independentistas como los del MDT a Plafrugell, Manresa y Barcelona, ​​o en la Clínica Dexeus) siempre fueron favorecidos por el sistema policial y judical.

Els crits dels atacants de " Viva Cristo Rey!" Los gritos de los atacantes de " Viva Cristo Rey! " remeten a un grup paramilitar que va sembrar el terror durant els darrers anys del franquisme i la Transció política. Aquest grup comptava amb impunitat governativa i estava composta per joves feixistes que anys després han destacat en la seva carrera política conservadora, en el món judicial o l'empresarial, sense haver passat comptes amb la justícia pels seus crims terroristes. remiten a un grupo paramilitar que sembró el terror durante los últimos años del franquismo y la Transció política. Este grupo contaba con impunidad gubernativa y estaba compuesta por jóvenes fascistas que años después han destacado en su carrera política conservadora, en el mundo judicial o el empresarial, sin haber pasado cuentas con la justicia por sus crímenes terroristas.

 

El Teatre Nacional denuncia l’atac a ‘Gang bang’

Actualitzat el 01.04.2011 a les 19:29
Cristina Brotons

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra per l'incident que ahir va interrompre la representació de l'espectacle 'Bang gang'. En un comunicat enviat aquest migdia, el TNC lamenta els fets i agraeix al públic assistent el suport que va demostrar amb els seus aplaudiments als actors i a tot l'equip del teatre.

El TNC informa que l’espectacle ‘Gang bang’, de Josep Maria Miró i Coromina, es continuarà representant amb completa normalitat fins al 17 d’abril tal com estava previst. De fet, ahir mateix la representació va continuar després d’aquesta s0btada interrupció.

 

http://www.btvnoticies.cat

Compartir este post

Repost 0
Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:

Comentar este post

ya entendi 04/01/2011 22:44aaa es de un grupo paramilitar fachooo aaaaaaaaa uuuuuu a no pero es grave lo que pasoooooo muy graveee!!!! que tengan cuidado los actoresss...esta gente es mandada por otros que no se ensusian
...  Y ESE ODIO QUE DEMOSTRO ES IMPOTENCIA COBARDIA Y SENTIRSE EN MINORIA !! SENAL DE QUE NO PASARON NI PASARAN ..qjue 04/01/2011 22:37jaja no muy fuerteeeee!!!! que violenciaaaaaa....ademas nombra a cristo con esa violenciaaa jaja de que cristo se rrefieren??? ademas si son pro franco esta de mas nombrar a cristo o cualquier
religion  dios lo que seaaaa!!! franco fue un genocidaaaa..y la iglesia que lo apollo tampoco son creyentes de nadaaaaaa...solo son sectas satanicasss.. ahora se ve que eran todos carolo ahi
por que no salto nadieee jajaja sin ofenderr a nadiee un chistesitoooo ada mas